Årets roligaste måndag firar 10-årsjubileum!
Tävlingen som premierar hela branshen!
Restauranggalan är det årligen återkommande evenemanget där förebilder, inspiratörer och innovatörer i alla delar av branschen lyfts fram och hyllas. Ett evenemanget där kockar, sommelier, servitörer, bartenders, krögare och leverantörer ställs sida vid sida och prisas inför hela branschen.
Tävlingskategorierna
Kategorierna är Årets Arbetsplats, Årets Barkoncept, Årets, Årets Framtidslöfte, Årets Hederspris, Årets Hållbara Krog, Årets Hälsokrog, Årets Innovatör, Årets Klassiker, Årets Krog, Årets Kroginteriör, Årets Krögare, Årets Kulturrestaurang, Årets Leverantör, Årets Matsalsteam, Årets Smakskapare och Årets Sommelier.
Arrangörerna
Restauranggalan arrangeras av branschtidningen (Restauranger & Storkök) i samarbete med SKF (Svenska Kockars Förening), Gastronomi Sverige, Chaîne de Rotisseur, Sveriges Bästa Bord, Restaurang- och Hotellhögskolan, Örebro Universitet, EkoKockar och Restaurangakademien.